Džiovintos raugeriškio uogos

3.0022.00

Svoris: 100 g, 500 g, 1000 g

Džiovintos raugeriškio uogos nuo seno itin pamėgtos Rytų šalyse, ypač dažnai sutinkamos Vietnamo virtuvėje. Šios uogos patiekalus praturtina egzotišku rytietišku aromatu ir skoniais. Raugeriškio uogų panaudojamas patiekalų gamyboje labai platus. Jos labai tinka kaip pagardas mėsai, ypač marinuojant šašlykus, vieštieną. Raugeriškio uogomis taip pat galima gardinti ryžių, kuskuso patiekalus, sriubas, salotas. Taip pat šios uogos naudojamos įvairių desertų gamyboje, konditerijoje, gaminant uogienes, džemus, kisielius.  Išbandykite šias maistingas uogas savo virtuvėje!

Kilmės šalis: Iranas

Sudėtis: raugeriškio uogos. Galimi SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų riešutų pėdsakai.

Energinė ir maistinė vertė 100 g:

1338 kJ/317 kcal;

Riebalai 3,5 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5

Angliavandenių 64 g, iš kurių cukrų 27 g;

Skaidulinės medžiagos 7,4 g;

Baltymai 3,6 g;

Druska 0.04 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!

Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt

Išvalyti