Saldus riešutų rinkinys „Smaguris”

13.00

Saldus riešutų rinkinys „Smaguris”- tai turtingas Jūsų jau pamėgtų įvairiausių skonių karamelizuotų migdolų riešutų rinkinys. Juo pradžiuginsi kiekvieną prisiekurį smagurį ir saldumynų mėgėją. Taip pat tai gali būti puiki dovana keliaujant į svečius, įkurtuvėms ir tiesiog gurmaniškam vakarėliui. Viskas supakuota stilingoje popierinėje „Karališki riešutai“ dėžutėje.

Rinkinį sudaro:

Karamelizuoti migdolai su cinamonu

Sudedamosios dalys: Migdolai, cukrus, vanduo, cinamonas. Galimi SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų riešutų pėdsakai.

Maistinė vertė: 100 g: 2213 kJ/529 kcal; baltymų – 14.5 g, riebalų – 33.7 g, angliavandenių – 42 g.

Aviečių skonio karamelizuoti migdolai

Sudedamosios dalys: Migdolai, cukrus, vanduo , karminas (E120), glicerinas (E422), kvapioji medžiaga. Galimi PIENO, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, kitų vaisių ir riešutų pėdsakai.

Energetinė ir maistinė vertė: 100 g: 2344 kJ/564 kcal; riebalai – 41, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,9; angliavandeniai – 32, iš kurių cukrų – 27 g; skaidulinės medžiagos – 5,6 g; baltymai – 14 g; druska – 0 g.

Karamelizuoti migdolai juodame šokolade

Sudedamosios dalys: migdolai, cukrus, druska, vanduo, cinamonas, 72% juodas šokoladas. Galimi sezamų, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakai. 

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 585 kcal/2432 kJ, riebalų 42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5.3 g, angliavandenių 36 g, iš kurių cukrų 30 g, skaidulinių medžiagų 5.6 g, baltymų 13 g, druskos 0.3 g.

Karamelizuoti migdolai su sezamų sėklomis

Sudedamosios dalys: migdolai, cukrus, sezamas. Galimi žemės ir kitų riešutų pėdsakai.

Maistinė ir energetinė vertė 100 g: 514 kcal/2146 kJ; baltymai 10.2 g, riebalai 30.6 g, angliavandeniai 49 g.

____

Pakuotės išmatavimai: 21.5 x 5.5 x 10 cm.

Pakuotės svoris 570 g.

Domina kitos dovanų idėjos? Jas galite rasti čia.

Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!
Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt

Produkto kodas: RINKINYS SMAGURIS Kategorija: Žymos: , ,