Migdolai (skrudinti ir sūdyti)

5.5014.50

Svoris: 250 g, 500 g, 1000 g

Migdolai – ne tik sveikas užkandis, bet ir puikus pagardas įvairiems patiekalams. Karališki Riešutai parduotuvėje migdolus skrudiname nenaudodami aliejaus, o tuomet lengvai pasūdome – taip dar labiau atskleidžiant puikias skonines migdolo riešuto savybes.

Kilmės šalis: JAV
Sudėtis: migdolų riešutai, druska. Galimi sezamų, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakai.

Sausai skrudinti (be aliejaus) ir lengvai sūdyti

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 575 kcal/2407 kJ, riebalų 49.42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3.73 g, angliavandenių 21.67 g, iš kurių cukrų 4 g, baltymų 21.22 g, druskos 5 g.

Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!

Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt

MIGDOLŲ NAUDA

Šiuose riešutuose gausu kalcio – vieno svarbiausių mineralų žmogaus organizme, būtino visoms gyvybinėms funkcijoms palaikyti. Kalcio trūkumas turi didelę įtaką įvairių lėtinių ligų vystymuisi, tad rūpindamiesi savo sveikata, į kasdienės mitybos racioną būtinai įtraukite ir migdolo riešutus. Taip pat migdoluose gausu širdžiai ir kraujotakos sistemai itin svarbaus magnio bei kalio. Magnis padeda palengvinti kraujo pratekėjimą, o kalis teigiamai veikia širdies raumenis ir palaiko normalų kraujo spaudimą.

Kelios priežastys, kodėl migdolai tokie svarbūs mūsų organizmui:

  • Migdolai sumažina širdies ligų riziką
  • Migdolai kovoja su bloguoju cholesteroliu
  • Migdolai gerina kraujotaką bei saugo arterijų sieneles
  • Migdolai svarbūs sveikai dantų ir kaulų būklei
  • Migdolai padeda sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje
  • Migdolai svarbūs nervų sistemai bei smegenų funkcijoms
  • Migdolai reguliuoja virškinimą bei padeda esant vidurių užkietėjimui
  • Migdolai padeda palaikyti sveiką odos bei plaukų būklę

Migdolai – ne tik sveikas užkandis, bet ir puikus pagardas įvairiems patiekalams. Šie riešutai tinka salotoms, taip pat prie įvairių mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalų. Tai ne tik skanus, bet ir jūsų organizmui labai naudingas maistas!

NAUDINGAS PATARIMAS: prieš valgydami migdolus, kelias valandas pamirkykite juos vandenyje. Mirkydami riešutus pažadinate juose gyvybę, tad organizmas lengviau įsisavina naudingąsias migdolų savybes. Ypatingai atkreipti dėmesį į šį patarimą turėtų tie, kuriems riešutai sutrikdo virškinimą bei sukelia sunkumo jausmą.

Geriausia leisti migdolams pamirkti per naktį – 8-12 valandų, tačiau jeigu skubate, užteks pamerkti riešutus bent kelioms valandoms. Pamirkę riešutus juos perplaukite švariu vandeniu ir skanaukite!

Skaityti daugiau
Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija: