Paskelbta

Silkė su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

Silkė yra nuo seno labai mėgstamas lietuvių patiekalas ir neatsiejama žiemos švenčių stalo dalis. Šį kartą siūlome Jums išbandyti kiek kitokį silkės receptą, kuriame įprastinį silkės, svogūnų ir morkų derinį pagardinome džiovintomis spanguolėmis ir traškiais kedro riešutais. Šių skonių derinys gaivus ir viliojantis, silkės sūrumas puikiai tinka su saldžiarūšgtėmis spanguolėmis, o kedro riešutai priduoda patiekalui traškumo ir prabangos pojūčio.

Ingredientai:

  • 1 puselė silkės filė
  • 1 morka
  • 2 svogūnai
  • 100-150 ml. pomidorų padažo
  • 20-30 gr. kedro riešutų
  • 50 g džiovintų spanguolių

Gaminimas

Svogūną supjaustome pusžiedžiais, morką sutarkuojame stambia trintuve ir viską apkepiname keptuvėje, kol morkos suminkštėja, o svogūnai dailiai pagelsta. Tuomet supilame pomidorų padažą ir spanguoles. Dar kelias minutes keptuvėje viską patroškiname ant silpnesnės ugnies. Dedame patroškintas daržoves į lėkštę, ant viršaus sudėliojame gabalėliais supjaustytą silkę ir pabarstome kedro riešutais. Silkė su džiovintomis spanguolėmis ir kedro riešutais tik ir įprastiems pietums, o taip pat puikiai papuoš ir Jūsų šventinį stalą. Skanaus!

___

Savo klientams siūlome platų išskirtinės kokybės riešutų, džiovintų vaisių ir uogų, sėklų bei kitų produktų asortimentą. Užsukę į „Karališki riešutai“ parduotuvėlę visuomet galėsite paragauti mūsų gardumynų ir įsitikinti jų kokybe, o taupantiems laiką siūlome užsisakyti prekes mūsų el. parduotuvėje.

Užsisakyti prekes labai paprasta: išsirinkite norimus produktus, įrašykite kontaktinius duomenis ir pasirinkite norimą pristatymo būdą: prekes galite atsiimti mūsų parduotuvėje, siuntinį jums į namus gali pristatyti kurjeris arba galėsite jį atsiimti užsakymo metu nurodytame PickUp terminale. Prekes išsiunčiame per 1-2 darbo dienas nuo užsakymo patvirtinimo. Jeigu siuntimo metu bus pažeista pakuotė ar jūsų netenkins gautos prekės kokybė, prašome apie tai pranešti per 24 valandas ir prekes galėsite grąžinti kurjeriui arba mūsų parduotuvėje Algirdo g. 2B, Vilnius.