Paskelbta

Saldžiosios migdolų ir medaus juostelės

Reikės:

1/3 stiklinės sūdyto sviesto
1/4 stiklinės medaus
1 stiklinės migdolų

Gaminame:

Lėkštę išklokite kepimo popieriumi. Gilioje keptuvėje ant nedidelės ugnies ištirpinkite sviestą, supilkite medų ir nuolat maišykite maždaug tris minutes. Suberkite migdolus ir gautą masę vėl nuolat maišykite, kol ji palengva pradės ruduoti ir tirštėti. Paskleiskite paruoštą masę ant kepimo popieriaus ir kelioms minutėms įdėkite į šaldiklį. Tuomet aštriu sviestuotu peiliu padarykite joje įrėžas. Dėkite atgal į šaldymo kamerą ir palaukite, kol saldainių masė visiškai sustings. Laužykite ar pjaustykite gabalėliais ir mėgaukitės! Laikykite šaldytuve arba šaldiklyje.