Anakardžių riešutų ir džiovintų spanguolių mišinys

4.0012.00

Svoris: 250 g, 500 g, 1000 g

Anakardžių ir džiovintų spanguolių mišinys – maistingas, puikaus skonio ir labai sotus užkandis. Anakardžių riešutai yra tikras geležies ir baltymų šaltinis, juose gausu ir kitų naudingų maisto medžiagų. Be to, šie riešutai išsiskiria maloniu, švelniai salstelėjusiu skoniu. Džiovintos spanguolės – sveikatai vertingos uogos, turinčios daug vitaminų ir naudingųjų maistinių medžiagų. Saldintų spanguolių ir anakardžių mišinys – puiki išeitis norintiems greitai užkąsti ir pasipildyti energijos.

Kilmės šalis: Vietnamas, Kanada

Sudedamosios dalys: Didieji anakardžių riešutai (40 %), Spanguolės 60 % (Spanguolės (55%), cukrus (44%), saulėgrąžų aliejus). Galimi sezamų, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakai. Produktas gali sukelti alergiją.

Maistinė ir energinė vertė 100 g:  1892 kJ / 451 kcal.

Riebalai – 18,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,2 g;

Angliavandeniai – 58,0 g, iš kurių cukrų – 45,0 g;

Skaidulinės medžiagos – 4,5 g;

Baltymai – 12,0 g;

Druska – 0,0 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!

Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt

Kuo naudingos spanguolės?

  • Daug mūsų organizmui reikalingų vitaminų turinčios spanguolės padeda nuo avitaminozės, o jose esantys naudingi mikroelementai stiprina kraują. Taip pat šios uogos žinomos dėl savo savybės slopinti uždegimus.
  • Šiandien jau žinoma, kad unikali spanguolėse esanti medžiaga gali pagelbėti sergant dantenų ligomis, o moksliniai tyrimai taip pat nustatė, kad šios mažos uogos turi ir priešvėžinių savybių.
  • Spanguolėse nėra riebalų, todėl jos tinka vengiantiems kaloringų maisto produktų.
  • Džiovintose spanguolėse yra daug gliukozės ir fruktozės, todėl jos gerai malšina alkį. Spanguolės taip pat sėkmingai gali padidinti fizinį ir protinį darbingumą.

Vis gi, šias uogas reikėtų vartoti atsargiai turint padidėjusį skrandžio rūgštingumą ar sergant skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige.

Kuo naudingi anakardžių riešutai?

Geležies anakardžiuose beveik tiek pat kaip ir mėsos produktuose, tad besirūpinantiems savo kraujotaka, saujelę riešutų vertėtų suvalgyti kiekvieną dieną. Be to, anakardžio riešutuose gausu magnio, cinko ir vario, kurie stiprina imuninę sistemą, ramina nervus, padeda įveikti stresą ir gerina savijautą. Vegetarams šie riešutai – nepakeičiamas geležies ir baltymų šaltinis, o besilaukiančioms moterims anakardžių riešutai – natūralus folio rūgšties šaltinis.

Skaityti daugiau
Išvalyti