Braziliški / Bertoletijų riešutai

3.5019.00

Svoris: 120 g, 250 g, 500 g, 1000 g

Atsikąskite bertoletijų riešuto ir iškart pajausite – tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai natūralioje medicinoje vadinami tikrais stebukladariais. Iš visų kitų riešutų išsiskiria itin dideliu seleno kiekiu, o kur dar kitos naudingosios medžiagos, kurių šiuose riešutuose tikrai gausu!

Kilmės šalis: Brazilija

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 689 kcal/2841 kJ, riebalų 68 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g, angliavandenių 3.1 g, iš kurių cukrų 2.4 g, skaidulinės medžiagos 4.3 g, baltymų 14 g, druskos 0 g.

Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!

Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt

Selenas, kalcis, magnis ir kalis – šių naudingųjų medžiagų bertoletijų riešutuose tikrai netrūksta. Štai kodėl bertoletijas ypatingai rekomenduojama valgyti paaugliams brendimo laikotarpiu, aktyviai sportuojantiems asmenims, besilaukiančioms moterims ir apskritai visiems, besirūpinantiems savo sveikata.

Savo maistingumu braziliški riešutai tikrai nenusileidžia kitiems riešutams. Juose gausu sveikųjų riebalų ir ląstelienos, taip pat baltymų ir vitaminų bei mineralų. Todėl braziliški riešutai ne tik gerina bendrą savijautą, tačiau ir padeda turintiems virškinimo problemų ar bandantiems numesti svorio.

Vienas iš svarbiausių bertoletijų privalumų yra antioksidantų, kovojančių su laisvaisiais radikalais, gausa. Įtraukus bertoletijų riešutus į kasdienę mitybą, sumažinsite riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, vėžiu, kitomis lėtinėmis ligomis. Tuo pačiu skanūs ir sveiki bertoletijų riešutai padės kovoti su ankstyvu senėjimu.

NAUDINGAS PATARIMAS: prieš valgydami riešutus, kelias valandas pamirkykite juos vandenyje. Mirkydami riešutus pažadinate juose gyvybę, tad organizmas lengviau įsisavina naudingąsias jų savybes. Ypatingai atkreipti dėmesį į šį patarimą turėtų tie, kuriems riešutai sutrikdo virškinimą bei sukelia sunkumo jausmą.

Kietesniems riešutams (migdolams, lazdynų riešutams) geriausia leisti pamirkti 8-12 valandų. Minkštesniems riešutams (pistacijoms, anakardžiams) pakaks 2-3 valandų. Pamirkę riešutus juos perplaukite švariu vandeniu ir skanaukite!

Savo klientams siūlome platų išskirtinės kokybės riešutų, džiovintų vaisių ir uogų, sėklų bei kitų produktų asortimentą. Užsukę į „Karališki riešutai“ parduotuvėlę visuomet galėsite paragauti mūsų gardumynų ir įsitikinti jų kokybe, o taupantiems laiką siūlome užsisakyti prekes mūsų el. parduotuvėje.

Skaityti daugiau

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija: