Akcija!

Pekano (Karijų) riešutai

5.0020.00

Svoris: 200 g, 500 g, 1000 g

Pekano riešutai, savo išvaizda tokie panašūs į graikinius riešutus, labiausiai vertinami dėl išskirtinai švelnių savo skoninių savybių ir turtingos sudėties. Pagal sveikųjų riebalų kiekį 100 gramų, pekano riešutus galima drąsiai tituluoti riešutų karaliais!

Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!

Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt

Pekano riešutai, dar vadinami karijų riešutais, pirmiausia pradėti auginti Šiaurės Amerikoje. Tačiau dabar pekano riešutų plantacijas galima rasti ir kituose kraštuose – Australijoje, Ispanijoje, Meksikoje, Prancūzikoje, Turkijoje, Centrinėje Azijoje ir Kaukaze.

Nors mūsų kraštuose pekano riešutai dar nespėjo išsiveržti į populiariausių riešutų sąrašus, pamėgti juos tikrai verta dėl daugybės priežasčių. Atlikus vieną itin didelio mąsto tyrimą mokslininkai nustatė, kad įtraukus pekano riešutus į kasdienį mitybos racioną, jie padeda apsisaugoti nuo širdies ligų ir cukrinio diabeto, sumažina tikimybę susirgti vėžiu ir apskritai gali prailginti gyvenimo trukmę.

O kur dar visos kitos naudingosios pekano riešutų savybės:

  • pekano riešutai gali pakeisti gyvulinės kilmės baltymus
  • pagerina virškinimo procesą
  • veikia kaip antioksidantas ir šalina iš organizmo toksinu, padidina naudingųjų bakterijų kiekį žarnyne
  • saugo arterijas nuo uždegiminių procesų, blogojo cholesterolio pertekliaus
  • stiprina imunitetą
  • padeda sureguliuoti gliukozės kiekį kraujyje
  • teigiamai veikia odą, padeda saugoti ją nuo senėjimo…

Išvardinti visas naudingąsias pekano riešutų savybes tikriausiai net negalėtume! Tačiau susidūrusiems su cukriniu diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis, regėjimo sutrikimais ar virškinimo problemis pekano riešutus rekomenduojame įtraukti į kasdienį savo mitybos racioną.

NAUDINGAS PATARIMAS: prieš valgydami riešutus, kelias valandas pamirkykite juos vandenyje. Mirkydami riešutus pažadinate juose gyvybę, tad organizmas lengviau įsisavina naudingąsias jų savybes. Ypatingai atkreipti dėmesį į šį patarimą turėtų tie, kuriems riešutai sutrikdo virškinimą bei sukelia sunkumo jausmą.

Kietesniems riešutams (migdolams, lazdynų riešutams) geriausia leisti pamirkti 8-12 valandų. Minkštesniems riešutams (pistacijoms, anakardžiams) pakaks 2-3 valandų. Pamirkę riešutus juos perplaukite švariu vandeniu ir skanaukite!

Savo klientams siūlome platų išskirtinės kokybės riešutų, džiovintų vaisių ir uogų, sėklų bei kitų produktų asortimentą. Užsukę į „Karališki riešutai“ parduotuvėlę visuomet galėsite paragauti mūsų gardumynų ir įsitikinti jų kokybe, o taupantiems laiką siūlome užsisakyti prekes mūsų el. parduotuvėje.

Užsisakyti prekes labai paprasta: išsirinkite norimus produktus, įrašykite kontaktinius duomenis ir pasirinkite norimą pristatymo būdą: prekes galite atsiimti mūsų parduotuvėje, siuntinį jums į namus gali pristatyti kurjeris arba galėsite jį atsiimti užsakymo metu nurodytame PickUp terminale. Prekes išsiunčiame per 1-2 darbo dienas nuo užsakymo patvirtinimo. Jeigu siuntimo metu bus pažeista pakuotė ar jūsų netenkins gautos prekės kokybė, prašome apie tai pranešti per 24 valandas ir prekes galėsite grąžinti kurjeriui arba mūsų parduotuvėje Algirdo g. 2B, Vilnius.

Skaityti daugiau
Išvalyti
Produkto kodas: 017 Kategorija: Žymos: , ,