Auksinės razinos Jumbo Gold

3.007.00

Svoris: 250 g, 500 g, 1000 g

Auksinės razinos – džiovintos žaliosios vynuogės. Nepaisant to, kad razinos dažniausiai laikomos desertu, iš tiesų jose gausu mineralų, vitaminų ir elektrolitų. Daug medžiagų, suteikiančių energijos, taip pat jos turtingos skaidulų, kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų. Natūraliai saldžios.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/sveikata/razinu-galia-gydo-dantenu-ligas-reguliuoja-kraujospudi-ir-virskinima-1028-1100658?copied

Kilmės šalis: Čilė

Sudėtis: Razinos 99.93%, saulėgrąžų aliejus, konservantas sieros dioksidas E220. Galimi SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų riešutų pėdsakai. 

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 310 kcal/1313 kJ, riebalų 0.6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.2 g, angliavandenių 68 g, iš kurių cukrų 67 g, skaidulinių medžiagų 5.2; baltymų 2.5 g, druskos 0.1 g.

Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!

Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt

Apie džiovintus vaisius ir uogas

Džiovinti vaisiai ir uogos – labai naudingas maistinių medžiagų ir mikroelementų šaltinis visus metus. Lietuvoje dėl sezonų kaitos ir geografinės platumos ne visada yra progų valgyti šviežius vaisius ir uogas. Dėl saulės stokos neturime galimybių čia užsiauginti daugelio dėl savo savybių ir maistinės sudėties itin vertinamų egzotinių vaisių ir uogų.

Nors dėl džiovinimo proceso neišvengiamai prarandama dalis razinose randamų vitaminų, tačiau daugelio vertingų mikrolelementų (kalcio, magnio, geležies ir kt.) bei ląstelienos kiekis lieka nepakitęs. Be to, net 65 procentus džiovintų vaisių kalorijų sudaro lengvai pasisavinami angliavandeniai. Todėl džiovinti vaisiai – tikra naudingųjų medžiagų sankaupa ir šaltuoju sezonu ar tuomet, kai šviežių vaisių valgyti neturime galimybės ir mums trūksta įvairių mikroelementų ir vitaminų.

Ar žinojote, kad džiovinti vaisiai yra ne kas kita, kaip tie patys 80 procentų vandens atsikratę švieži vaisiai? Būtent dėl šios priežasties auksinės razinos yra kaloringesnės (3-5 kartus daugiau kalorijų nei vynuogės), todėl jas patariame ragauti mažesniais kiekiais.

Skaityti daugiau
Išvalyti