Lazdyno riešutai
€4.00 – €12.00
Svoris: 250 g, 500 g, 1000 g
Lazdyno riešutai nuo seno mėgstami riešutai Lietuvoje. Gardus užkandis ir nepamainomas ingredientas kitų patiekalų, desertų, kepinių gamyboje. Traškūs, subtilaus švelnaus skonio ir labai maistingi – tikriausiai dėl to šie riešutai laimi klientų širdis.
Kilmės šalis: Gruzija.
Sudėtis: lazdyno riešutai. Galimi sezamų, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakai.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 717 kcal/2959 kJ, riebalų 66 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9.9 g, angliavandenių 11 g, iš kurių cukrų 4.8 g, skaidulinės medžiagos 8.5 g, baltymų 15 g, druskos 0 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!
Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt
NAUDINGAS PATARIMAS: prieš valgydami riešutus, kelias valandas pamirkykite juos vandenyje. Mirkydami riešutus pažadinate juose gyvybę, tad organizmas lengviau įsisavina naudingąsias jų savybes. Ypatingai atkreipti dėmesį į šį patarimą turėtų tie, kuriems riešutai sutrikdo virškinimą bei sukelia sunkumo jausmą.
Kietesniems riešutams (migdolams, lazdynų riešutams) geriausia leisti pamirkti 8-12 valandų. Minkštesniems riešutams (pistacijoms, anakardžiams) pakaks 2-3 valandų. Pamirkę riešutus juos perplaukite švariu vandeniu ir skanaukite!